Nógrád megye északi részén, Salgótarjántól 10 km-re található Salgóbánya. A település festõi környezetben fekszik, a Salgó vár lábánál. A közel 600 m tengerszint feletti magasság és a falut körülölelõ erdõk gondoskodnak a kristálytiszta levegõrõl.

Ebben az erdei környezetben fekszik a Medves Vendégház Magyarország egyik kevéssé ismert, felfedezésre vágyó és egyben lenyûgözõ részén, a Medves-fennsík szomszédságában , amely nemcsak hazánk, hanem Európa legnagyobb területû bazaltplatója. A Medves számtalan látnivalójával, kiváló levegõjével, pazar kilátást nyújtó váraival bújik meg az ország északi csücskében - átnyúlva a mai Szlovákia területére.
Vendégházunkba szeretettel várjuk mindazokat a párokat, családokat, baráti társaságokat, kikapcsolódni vágyókat, akik,
elérhetõ áron, természetes, nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Házunk kialakítása kedvez a kettesben érkezõknek, a néhány fõs családoknak és a kisebb társaságoknak egyaránt.
 

A 2009-ben igényesen felújított vendégházban mindent megtalálnak vendégeink, ami a nyugodt kikapcsolódáshoz szükséges.A ház felsõ szintjén 3 szoba található,melyekhez külön fürdõszoba, TV tartozik. A közös térben jól felszerelt konyha várja vendégeinket, a gyerekek számára pedig külön játszósarkot alakítottunk ki. A legkisebbek kényelméhez járókát, kiskádat, etetõszéket biztosítunk.Az alsó szinten pedig egy 6+2 fõs apartman került kialakításra,2 hálóval,nappalival ,étkezõvel, konyhával és fürdõszobával.


A tágas udvar lehetõséget ad kicsiknek és nagyoknak is a tartalmas szórakozásra. A tûzrakó helynél lehet bográcsozni, szalonnát sütni; a bútorozott árnyékos teraszon kényelmesen meg lehet ebédelni, vacsorázni. A fiatalok labdázhatnak, tollasozhatnak, ping-pongozhatnak a kertben. A kisebb gyerekeket pedig egy kisjátszótér: homokozó, hinta várja.

Megismerkedhetnek barátságos, megbízható lovainkkal.

A Medves Vendégház közelében számos túraútvonal, érdekesség található, további részletek errõl a "Környék" résznél olvashatók.

Az autóval érkezõk számára zárt parkolót biztosítunk.


      Szállásfoglalással kapcsolatban, vagy bõvebb információért forduljanak bizalommal hozzánk:

         Angyal Alexandra  telefon: 20/3622978

               medvesvendeghaz@starjan.hu      

              Cím: 3109 Salgótarján-Salgóbánya, Medvesi út 19.

Medves vendégház 2009 © Minden jog fenntartva